CINE SUNTEM

Noi suntem Cristi și Cristina și ne desfășurăm activitatea în atelierul familiei începând din 2015.
La puțin timp dupa deschiderea atelierului, la sugestia unei prietene, am început să confecționăm prima carte senzorială cu activități, iar acum dupa 4 ani putem spune că am dobândit experiență, având peste 200 de cărti realizate pentru România, dar și pentru străinătate: Emiratele Arabe, Anglia, Italia, Germania, Cehia, Franța etc.
În plus am încercat să venim în întâmpinarea cererii clienților și am realizat păturicile senzoriale cu activități pentru copiii mai mici de 1 an.

 

CE FACEM

Cărți senzoriale cu activități

Cartea senzorială cu activități este o alternativă perfectă pentru a învăța copiii să aprecieze cărțile încă de la cea mai fragedă vârstă și să descopere lumea prin activitățile conținute. Cărțile sunt realizate din bumbac, cu activități din fetru și broderie, completate cu diverse alte accesorii: fermoare, scai, capse, moși și babe, mohair etc. Sunt în întregime cusute, ceea ce ofera o mare rezistență la utilizari repetate. Pe copertă se poate opta pentru personalizare atât cu numele copilului cât și cu personajul îndrăgit de acesta, realizat tip marionetă. Cartea senzorială se adreseaza copiilor cu vârste cuprinse între 1 an și 5 ani și ajunge să fie eficientă până la 6 – 7 ani sau mai mult în cazul copiilor cu nevoi speciale. Activitățile conținute sunt alese împreună cu părinții ținând cont de preferințele, vârsta și sexul celui mic. Prin colaborarea cu mai mulți psihoterapeuți, încercăm să sugerăm părinților cum pot construi o carte atractivă, dar și utilă copilașului lor.

Păturici senzoriale cu activități

Deoarece pentru copilașii de peste 1 an realizăm cartea senzorială, ne-am gândit și la cei mai mici de 1 an, și am realizat păturicile senzoriale cu activități, create și gândite astfel încât să fie și atractive dar și sigure pentru cel mic. Toate activitățile sunt fie cusute integral, fie ancorate cu panglici de satin.

Pernuțe decorative

Pernele decorative special concepute pentru copii, personalizate cu nume și personajul îndrăgit realizat din fetru, pot înfrumuseța și colora camera copilului.

Ornamente nume din fetru

Fie ca le punem pe perete sau pe usa camerei, ornamentele cu numele celui mic vor personaliza spațiul său special și îi va aduce bucurie prin personajele preferate ce îl animă.

Croitorie damă și retușuri

Exclusiv pentru Arad, atelierul nostru realizează rochii de seara, de mireasa și diverse retușuri pentru hainele dumneavoastră preferate.

ECHIPA

Cristina Tomescu

Cristina Tomescu

Cristian Tomescu

Cristian Tomescu